Leuk elkaar te ontmoeten!

Ik ben Loïs Teijgeler, Life & Loopbaancoach. 

Snel doorgronden van situaties en structuur aanbrengen in chaos is mijn kracht. Ik werk zorgvuldig, maar ook met humor, bevlogenheid en luchtigheid. Ik geef als een spiegel terug wat ik zie en ervaar. Het is mijn missie om op mijn eigen authentieke wijze, mensen te verbinden met hun eigen kracht. In dit proces heb ik de overtuiging dat alles wat je nodig hebt, al in jou zit en (her)ontdekt kan worden, zodat jij de beste versie van jezelf wordt en trouw kan zijn aan wie jij in de kern bent.

 

Na mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie aan de Universiteit Leiden, heb ik jaren gewerkt als adviseur bij een consultancy bureau. In deze rol heb ik communicatie en verandermanagement opdrachten uitgevoerd, bij de meest uiteenlopende bedrijven zoals bijvoorbeeld: het Ministerie van Buitenlandse zaken, KPN, de Telegraaf, Rijkswaterstaat en Sanoma Uitgevers. Vanuit mijn natuurlijke kwaliteit en drive om mensen en kansen te verbinden, heb ik daarna gekozen mijn pad te vervolgen aan de bureauzijde, als recruiter/jobmatcher en ben ik tot op heden actief binnen de arbeidsbemiddeling. Met inmiddels bijna 20 jaar werkervaring, neem ik bij loopbaanvraagstukken, mijn zeer gedegen kennis van organisaties en de arbeidsmarkt mee. 


Sinds 2019 ben ik als zelfstandige aan de slag met mijn eigen adviesbureau en coachpraktijk. Continue ontwikkelen vind ik belangrijk en je kunt in elk stadium van jouw (loopbaan)traject rekenen op adequate en deskundige begeleiding bij jouw ontwikkeling! Naast mijn achtergrond in de Psychologie, heb ik een NOBCO/ NOLOC erkende coach opleiding afgerond, een NLP Practitioner én Master opleiding en sinds kort ben ik ook helemaal thuis in het Human Design systeem.  

Daar vertel ik je graag meer over!

 

WAAR IK VOOR STA:

Missie: Ik ga voor meer levensgeluk. Het is mijn missie om mensen te verbinden met hun eigen kracht, waardoor uiteindelijk het levensgeluk in de wereld groter wordt en de wereld een beetje vrolijker. 

Visie: Ik sta voor authenticiteit. Alles wat je nodig hebt zit al in jou en kan geactiveerd worden, zodat je de beste versie van jezelf wordt en trouw kan zijn aan wie jij in de kern bent.

Kernwaarden: Authenticiteit | Openheid | Eerlijkheid | Vrijheid

Kracht: Snel doorgronden van situaties en structuur aanbrengen in chaos.

 

 

OPLEIDINGEN EN DIPLOMA’S

09-2019 t/m 11-2020: Post HBO Personal en Loopbaancoaching, NOBCO / EQA en TNO geaccrediteerd, Balansgroep

01-2011 t/m 12-2012: NLP: Leergang situationeel coachen o.b.v. NLP,  Practitioner & Master, Crealon 

09-1997 t/m 08-2004: Sociale- en Organisatiepsychologie, Universiteit Leiden


AANVULLENDE CURSUSSEN EN TRAININGEN

2022 Acceptance and Commitment Therapy (ACT), CIVAS

2022 Human Design, Deep Dive., Rachèl Boreas

2021 Quantum Touch Level 1

2017 Fitch: Assessment Methodiek voor persoonlijke ontwikkeling en Werving & Selectie

 

ACCREDITATIES 

Ik heb de Registeropleiding tot Professioneel Coach gevolgd bij de Balansgroep. Deze opleiding heeft een NOBCO/EMCC EQA-accreditatie en accreditaties van Stichting Post HBO en van stichting KTNO. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO.