Sale!

Compleet coachtraject

€ 900,00 € 725,00
Sale!

Compleet coachtraject

€ 900,00 € 725,00

Aanbieding voor een compleet coachtraject bestaande uit een intakegesprek (30 - 45 minuten) én 6 coachingsessies van 1,5 uur.

Een verkennend gesprek op mijn kantoor, telefonisch of via MS Teams van 30 minuten waarin we jouw coachvraag bespreken en onderzoeken of ik je kan helpen.

Sale!

Wandelcoaching

€ 100,00 € 0,00
Sale!

Wandelcoaching

€ 100,00 € 0,00

Een verkennend gesprek of coaching iets voor jou is en of ik iets voor je kan betekenen. We vertrekken vanaf de Boshalte (vlak bij de Bosbaan) in het Amsterdamse bos en lopen ongeveer een uurtje. Kosten: 1 kop koffie/thee voor jezelf, 1 kop koffie/thee voor mij en 1 kop koffie/thee voor iemand die het niet kan betalen.

In de schriftelijke uitwerking van jouw Human Design profiel komen de belangrijkste onderdelen van je Human Design Chart aan bod: type, strategie, innerlijke autoriteit, not-self theme, signature feeling, profiel en jouw purpose.

Mocht je na de uitwerking van je design nog dieper in de materie willen duiken, is deze verdiepende rapportage een mooie aanvulling. In deze uitwerking ga ik in op de 9 centra en of deze zijn ingekleurd zijn of juist niet, welke kanalen geactiveerd zijn en welke van de 64 poorten een rol spelen in jouw leven.